Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kullavik Basket

Följ

Kullavik Basket

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Kullavik Basket
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Kullavik Basket
Adress c/o Petter Sundsten, Norra Kyviksvägen 78
Postadress 42931 Kullavik
E-post info@kullavikbasket.com
Orgnr 802429-9896

Om Kullavik Basket

Vålkommen till Kullavik basket!

Vår verksamhets kärna utgörs av våra medlemmar - spelare, coacher, föräldrar och supportrar. Tillsammans står vi för sunda värderingar och kamratskap. Syftet med vår klubb är att kunna erbjuda barn, ungdomar och vuxna i närområdet en rolig och nyttig aktivitet i form av basket som utvecklar utövare både fysisk och mentalt. Vi vill på detta sätt även bidra till samhället Kullavik, genom att erbjuda ett alternativ till andra större idrotter som inte passar alla, med fokus på att inkludera och att trivas och ha kul tillsammans snarare än att ha prestationsmål som att vinna högst på listan.

Vi är en föräldraledd förening vilket innebär att föräldrar inte bara är viktiga supportrar utan också viktiga funktionärer som coacher, ledare, sekretariatsfunktionärer, cafévärdar mm. Varje lag drivs av föräldrar som administrerar lagets träningar och matcher osv. Självklart finns styrelsen som bollplank och hjälp kring föreningsgemensamma frågor, men alla föräldrars engagemang runt lag är A och O för att verksamheten skall fungera. Klubben förväntar sig därför att om man har barn som spelar i klubben så är man också aktiv och delaktig i arbetet med laget, och gärna också i styrelse eller andra föreningsgemensamma aktiviteter.

Som medlem i föreningen styrs medlemsavgiften dels av vilket medlemskap man har, dels vilken nivå man spelar på. Alla är dessutom välkomna att bli stödmedlemmar, det hjälper oss att kunna hålla nere klubbens kostnaderna och medlemsavgifter. Så prata gärna med vänner och släktingar om de inte skulle vilja bli stödmedlemmar! Kanske skulle kunna vara en fin julklapp?

För info om vilka grupper vi har, samt kontaktpersoner, se respektive grupps lagsidor.

Mvh Kullavik basket